Team

Nancy Swinkels, eigenaar en orthopedagoog
Mijn naam is Nancy Swinkels, 39 jaar en ik woon met mijn man en twee dochters in Leiden. Na Forensische Criminologie aan de Universiteit van Leiden te hebben afgerond en een aantal jaren bij de politie als criminaliteitsanalist gewerkt te hebben, merkte ik dat juist veel kinderen, jongeren en volwassenen onvoldoende geholpen werden om hun leven op de rails te houden. Ook miste ik het werken met mensen. Dit was voor mij het teken dat de hulpverlening de juiste werkplek voor mij is. De studie Orthopedagogiek aan de Universiteit van Amsterdam gecombineerd met een baan als sociotherapeut was dan ook een logische keuze. Nog steeds heb ik geen spijt van deze carrièreswitch. In tegendeel, ik heb mijn roeping als orthopedagoog gevonden! Ik vind het nog altijd geweldig om kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking en hun gezin te begeleiden met het doel hun functioneren en kwaliteit van leven te verbeteren.

Werkervaring

PeriodeWaarFunctie
2014 – hedenSwinkels Orthopedagogische BegeleidingEigenaar en Orthopedagoog
2013 – 2014De JuttersOrthopedagoog
2012 – 2013De BanjaardOrthopedagoog
2012Stichting Epilepsie Instellingen NederlandOrthopedagoog
2011De BasculeKlinisch-stagiaire Orthopedagogiek
2010 – 2011Ipse de BruggenSociotherapeut
2003 – 2005Voor familieleden met autisme, vanuit PGBBegeleider

Registraties

  • Nederlandse Vereniging voor pedagogen en Onderwijskundigen (NVO): 17684
  • Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) 1200014
  • AGB-code praktijk: 94062217

Joanne Vermeer, ambulant begeleider 
Mijn naam is Joanne Vermeer, ik ben 35 jaar en ik woon samen met mijn man en twee kinderen in Vleuten. Als fysiotherapeut bood ik jarenlang fysiotherapie gecombineerd met begeleiding bij kinderen en jongeren thuis. De afgelopen jaren bied ik ambulante begeleiding aan kinderen, jongeren en volwassenen met diverse uitdagingen, zoals een verstandelijke of lichamelijke beperking. Ik ben een rustig en warm persoon en kan goed afstemmen op wat de ander nodig heeft.
In mijn vrije tijd houd ik van dansen, creatief bezig zijn, sporten en wandelen. Deze activiteiten zet ik ook tijdens de begeleiding in als dit aansluit bij de behoeften en doelen van de cliënt.